Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός μας και η πραγματοποίηση των αγορών σας μέσω αυτού, καθορίζονται και διέπονται από τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις. Πριν εισέλθετε και χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.oldvape.gr, διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει και ότι συμφωνείτε με τους εν λόγω όρους, κανόνες, δηλώσεις και προϋποθέσεις, καθόσον η περαιτέρω χρήση και περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.oldvape.gr, συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας και αποδοχή τους. Οι συμβάσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιούνται στην ελληνική γλώσσα, την οποία δηλώνετε ότι κατανοείτε (γραφή και ανάγνωση). 

Όλα τα προϊόντα που προσφέρονται μέσω της ιστοσελίδας www.oldvape.gr απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν αποτελούν μέθοδο διακοπής του καπνίσματος και δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ή παρεμπόδιση οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής η πνευματικής νόσου και δεν θα πρέπει να προορίζονται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Απευθύνονται μόνο σε ενήλικους και απαγορεύεται η χρήση τους από ανήλικους, μη καπνιστές, άτομα με ευαισθησία στη νικοτίνη, εγκύους ή θηλάζουσες μητέρες και από άτομα που πάσχουν από καρδιαγγειακά προβλήματα, υπέρταση, διαβήτη και άτομα που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα. Σε κάθε περίπτωση, προτείνουμε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για ιατρικά θέματα ή θέματα υγείας.

Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές του καταλόγου προϊόντων, δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%), αλλά υπολογίζεται και προστίθεται αυτόματα κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, στο τελικό σύνολο.

Το OldVape.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.oldvape.gr ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη σχετική ενημέρωση των χρηστών. Οι επισκέπτες / χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Η Εταιρεία ενημερώνει τους χρήστες μέσω της παρούσας ιστοσελίδας για οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους των συναλλαγών. Η οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή δεν ισχύει και δεν επηρεάζει ήδη τοποθετημένες προς εκτέλεση παραγγελίες.

Το OldVape.gr μπορεί να τροποποιήσει τις τιμές, τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά αυτούς τους όρους για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν στο μέλλον. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά από τη δημοσιοποίηση των αλλαγών, θα σημαίνει ότι δέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές. Στην περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους νέους όρους, θα πρέπει να σταματήσετε τη χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Όλες οι παραγγελίες είναι δεσμευτικές και λόγω της φύσης των προϊόντων δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές.

Το OldVape.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των πελατών του στο κάθε προϊόν και διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων χωρίς προειδοποίηση. 

Το OldVape.gr δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημία και ηθική βλάβη προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας και των προϊόντων που πωλούνται.

Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από ανηλίκους ή από άτομα, που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.

Με την είσοδό σας δηλώνετε ότι είστε ενήλικας και έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα, δεσμεύεστε δε, ότι δε θα επιτρέψετε τη χρήση των στοιχείων σας από ανήλικους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Αν γίνει τέτοια χρήση των στοιχείων σας, υπεύθυνος είστε εσείς. Για το λόγο αυτό, σας παρακαλούμε να τηρείτε τους βασικούς κανόνες της ασφάλειας των συναλλαγών μέσω διαδικτύου.