Πληροφορίες Αποστολής

Τρόποι Πληρωμής


Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

  1. μέσω Αντικαταβολής (ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ)
  2. μέσω Paypal Balance (εάν είστε μέλος)
  3. Πιστωτικές Κάρτες (Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express) μέσω Paypal (Guest Checkout - δεν απαιτείται να είστε μέλος) 


Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση online μεθόδου, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών της Paypal που χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες κρυπτογράφησης TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Αποστολές


Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται από την εταιρεία μας με τις ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ και παραδίδονται στο χώρο σας, ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Εάν είναι διαθέσιμο, η αποστολή γίνεται το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία και λαμβάνετε μοναδικό κωδικό αποστολής (Tracking Code) με τον οποίο μπορείτε να ανιχνεύσετε την κατάσταση του δέματος στο δίκτυο διανομής των ΕΛΤΑ (Εντοπισμός Αντικειμένου).

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας και σε παραγγελίες που γίνονται πριν από τις 15:00, η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ενώ το αργότερο εντός τριών εργάσιμων ημερών (σε δυσπρόσιτες περιοχές) από την ημερομηνία αποστολής.


Το κόστος αποστολής είναι 2,95€ (+ ΦΠΑ 24%) για τα μεταφορικά, για παραγγελίες μέχρι 30,00€, ενώ για παραγγελίες άνω των  30,00€ αναλαμβάνουμε την ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ και δεν επιβαρύνεστε με κανένα επιπλέον έξοδο.

Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,00€ (+ ΦΠΑ 24%), εάν έχετε επιλέξει αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής.

Για πληρωμές μέσω Paypal Balance και μέσω Πιστωτικών Καρτών δεν επιβαρύνεστε με κανένα επιπλέον έξοδο συναλλαγής ή συναλλαγματικής διαφοράς.

Σε πόλεις όπου δεν υπάρχει κατάστημα των ΕΛΤΑ, η παράδοση γίνεται στο πλησιέστερο κατάστημα.