Σχετικά με την Old Vape

Το Old Vape είναι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα για τους φανατικούς του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή σας και κυρίως να την κάνουμε πιο απολαυστική. Όντας και οι ίδιοι καπνιστές, επιλέξαμε το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως προϊόν εναλλακτικού καπνίσματος και διαπιστώσαμε πολύ γρήγορα τα οφέλη από την αποχή του καπνού, ενώ παράλληλα είδαμε τεράστια οικονομία σε σχέση με τα τσιγάρα ή τον καπνό. Μας αρέσει να δοκιμάζουμε καινούργιες γεύσεις και να φτιάχνουμε τις δικές μας συνθέσεις. 

Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι στη χώρα μας δεν υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, ενώ οι τιμές σε σχέση με την ποιότητα των υγρών αναπλήρωσης είναι υπερβολικά ακριβές. Όλα αυτά μας ώθησαν να ασχοληθούμε και επαγγελματικά με το χόμπι μας, δημιουργώντας με μεράκι και αφοσίωση αυτό το online κατάστημα.

Τα προϊόντα Old Vape παράγονται στην Αγγλία, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και ελέγχους ποιότητας, ενώ φέρουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Προσπαθούμε να δώσουμε τις καλύτερες τιμές στην Ελληνική αγορά με την καλύτερη ποιότητα, αρχίζοντας με μέγιστη χρέωση τα 4,95€ ανά προϊόν, ενώ λαμβάνετε επιπλέον έκπτωση στο σύνολο της παραγγελίας σας για κάθε επιπλέον προϊόν που προσθέτετε στο καλάθι (τιμολογιακή πολιτική εκπτώσεων). Με αυτό τον τρόπο, σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε πολλές διαφορετικές γεύσεις για να δείτε τι σας αρέσει ή ακόμα και όταν έχετε καταλήξει σε όσες σας αρέσουν, μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία για απόθεμα αρκετών εβδομάδων, φτάνοντας την ελάχιστη τιμή των 2.97€ ανά προϊόν. Εδώ θα βρείτε πολλές διαφορετικές γεύσεις υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ατμιστές. Γεύσεις καθαρές, γεμάτες άρωμα και με το επίπεδο νικοτίνης που επιθυμείτε! Περιηγηθείτε στις σελίδες μας και γνωρίστε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε στις πιο προσιτές τιμές της Ελλάδας.

Σύντομα θα προστεθούν και νέες γεύσεις, οπότε μην χάνετε χρόνο, γραφτείτε τώρα στο newsletter μας  και ενημερωθείτε για τις νέες γεύσεις και προσφορές μας. Ευχόμαστε να μείνετε ικανοποιημένοι τόσο από την ποιότητα των προϊόντων μας, όσο και από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Εάν σας αρέσει η προσπάθεια που κάνουμε, ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ελάτε να μοιραστούμε την εμπειρία του ατμίσματος σε ένα ταξίδι που μόλις άρχισε...

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!